Van de predikant

Fijn dat we vanaf komende zondag de eredienst weer (gedeeltelijk) kunnen openstellen en ook het andere kerkenwerk voorzichtig mogen oppakken. “Hoe sprong mijn hart hoog op in mij” toen deze week dat positieve advies uit Utrecht binnenkwam. Reden om God te danken, als bron en oorsprong van alle goed. Ik weet dat velen met mij ernaar hebben uitgezien, want menige ziel kwam in ademnood. Komende zondag lezen we het evangelie uit Lucas 4: 14-30 en kijken we ook alvast uit naar het Avondmaal dat we zondag later hopen te vieren, eveneens in de Liudger.

De bijbelkring over Marcus begint weer op woensdagavond 26 januari om 19.45 uur in de Liudger. We gaan dan verder met Marcus 5.

En een week later, op woensdagavond 2 februari, pak ik graag ook de draad weer op van de jeugdalpha. Een mooi moment om in te stappen. Ben je tussen de 12 en 17 jaar, wees dan van harte welkom in Ús Honk in de Liudger. We beginnen om 19.00 uur.

Graag hoop ik u en jullie de komende tijd weer meer te zien en te spreken!

En laten we blijven bidden voor allen die boven ons zijn gesteld en voor een verdere beteugeling van de pandemie.

Met hartelijke groet,

Ds. Eelco van der Veer

Menu