We mogen elkaar weer ontmoeten

Wij zijn blij u met deze brief te kunnen berichten dat wij als gemeente elkaar vanaf a.s. zondag 23 januari weer mogen ontmoeten in de kerk! We volgen hierin uiteraard de adviezen van de landelijke PKN.
Er mogen maximaal 50 gemeenteleden bij de dienst aanwezig zijn. Om die reden is het dan ook nodig dat u zich aanmeld voor het bijwonen van de dienst. U kunt zich aanmelden bij Klaas Winkel via telefoonnummer 06-21638060.

Daarnaast is het bij binnenkomst en verplaatsen in het kerkgebouw, het gebruik van een mondkapje verplicht en zijn de 1,5 meter afstand en het desinfecteren van de handen van toepassing.  Bij klachten wordt geadviseerd thuis te blijven; gelukkig is er de mogelijkheid om thuis de dienst via www.kerkomroep te kijken of te beluisteren.
Deze versoepeling betekent dat we op zondag 30 januari a.s. ook met elkaar het Heilig Avondmaal mogen vieren.
Mocht het zo zijn dat er in de komende tijd opnieuw veranderingen worden aangegeven dan gaan wij de plannen weer bijstellen. We houden u uiteraard op de hoogte. Voor nu zijn we blij dat we elkaar weer mogen ontmoeten, we kijken er naar uit! Graag tot ziens in één van onze kerkgebouwen!

Een hartelijke groet van de kerkenraad

Menu