Startdienst 18 september

Zondag 18 september a.s. willen wij het nieuwe seizoen weer aftrappen met een startdienst, waarbij iedereen aanwezig kan en mag zijn. We zijn vol goede moed en willen het seizoen dan ook vrolijk inluiden.
Het thema van deze dienst is “AAN TAFEL” en dat proberen wij op diverse manieren gestalte te geven. Hierbij hebben wij natuurlijk ook uw hulp nodig.
1. Bloemen
Bloemen fleuren een tafel op en ook de woning. Wij zouden het heel leuk vinden als u allemaal wat bloemen mee zou willen brengen (mag natuurlijk ook uit de tuin of uit het veld, berm of iets dergelijks). Deze bloemen worden na afloop van de dienst gebundeld en bezorgd c.q. uitgedeeld in Foswert. Ook voor de bezorging zoeken wij vrijwilligers – wij hopen dat u hier ook aan mee wilt werken.
2. Voedsel
Aan tafel gaan zonder eten gaat natuurlijk niet, en dus doen wij een beroep op u om deze ochtend eten mee te nemen voor op tafel. Dit hoeft nog niet klaargemaakt te zijn – het eten is uiteindelijk bestemd voor de voedselbank. Wij zouden het dan ook heel leuk vinden als u lang houdbaar eten mee zou willen nemen, bv. Koffie, thee, suiker, blikken of potten met groentes en/of bruine bonen o.i.d. – ook pakken melk, karnemelk en vla (lang houdbaar) zijn goed bruikbaar.
Voor en tijdens de dienst is er vanzelfsprekend ook tijd voor een kopje koffie, thee of fris en daarbij zouden wij het leuk vinden als er mensen zijn die ons willen helpen bij het klaarmaken c.q. bakken van kleine hapjes (à la High Tea – idee) om deze bij de koffie te kunnen serveren. U kunt zich hiervoor opgeven bij Anneke de Boer (telefoon 06-38290247 of mail waad54@hotmail.com)
Ook zouden wij het heel leuk vinden om alle jeugd (oudere en jongere) bij deze dienst te verwelkomen, dit geldt natuurlijk ook voor de kinderen – Iedereen wordt tijdens deze dienst bij de onderdelen betrokken!
Ik zou zeggen: NET STINNE, MAR HINNE!!
Commissie startdienst: Jenny Swart – Anneke de Boer – Anneke Zijlstra – Anneke Kamma
Menu