Welkom op de website van de Protestantse Gemeente Ferwert.
 

We informeren u langs deze weg graag over onze gemeente, activiteiten en jeugdwerk. Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen, neem gerust contact met ons op.


De Protestantse Gemeente te Ferwert is een bloeiende gemeente met ruim 1.000 leden. De gemeente ziet het als missie om het Evangelie van Jezus Christus bekend te maken bij de mensen, van welke achtergrond dan ook, en hen te begeleiden op de weg van het geloof.
 
Wij willen, door de kracht van Gods liefde, een toegankelijke, warme en betrokken gemeenschap zijn.
De Bijbel is als het Woord van God bron en richtsnoer voor heel ons gemeente zijn.

Vanaf zondag 22 maart a.s. zal onze eigen predikant ds. E. van der Veer iedere zondagmorgen om 9.30 uur een korte viering met meditatie houden vanuit de Liudger tsjerke, die u kunt beluisteren via www.kerkomroep.nl

Vanaf deze week zal iedere week een kleine ‘ Underweis’  bij de gemeenteleden worden bezorgd, met hierop eventuele mededelingen en de liturgie voor de zondag. We proberen zo met elkaar in verbinding te blijven en elkaar vast te houden in deze moeilijke periode.


 

Nieuws
APR
11
Videoverbinding
Het is helaas niet gelukt om beeldverbinding te leggen van de diensten in de Liudger tsjerke via de kerkomroep.nl . Er wordt hard gewerkt om het geluid te verbeteren en we hopen dat dan volgende week zowel beeld als geluid goed werkt.

MRT
17
WOENSDAG LUIDEN DE KLOKKEN!
Als gebaar van meeleven, bemoediging en saamhorigheid laten veel kerken woensdagavond de klokken luiden. Ook in Ferwert luiden de klokken op woesdag 18, 25 maart en 1 april tussen 19.00 en 19.15 uur. We roepen daarbij op tot gebed voor allen die ziek zijn en voor wie zich dag en nacht inzetten voor de gezondheid en veiligheid van medemensen.

NOV
07
Boekenmarkt in de Liudger Tsjerke


Diensten